• Tattarituorepuuro on vaihtelua mysleille ja perinteisille puuroille.
  • Tuorepuuron kannattaa antaa turvota vähintään aamutoimien ajan tai yön yli, jolloin hiutaleet pehmenevät nesteessä enemmän puuromaiseksi.

Ainekset 1:lle annosta

1
dl
vettä
½
dl
omenasosetta tai marjasurvosta
1
dl
mustikoita tai vadelmia
1
rkl
fariinisokeria tai tummaa sokeria

Ohje

  1. Sekoita tattarihiutaleet kylmään nesteeseen lautaselle. Lisää omenasose tai marjasurvos ja marjat. Mausta halutessasi sokerilla. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.