Haettu sivustolta 22.11.2024 Tattarituorepuuro Tattarituorepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 15 min maidoton laktoositon ei valkoista sokeria kasvisruokavalio (lakto-ovo) vegaaninen R
Tattarituorepuuro on vaihtelua mysleille ja perinteisille puuroille. Tuorepuuron kannattaa antaa turvota vähintään aamutoimien ajan tai yön yli, jolloin hiutaleet pehmenevät nesteessä enemmän puuromaiseksi. Ainekset 1:lle annosta 1 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita 1 dl vettä ½ dl omenasosetta tai marjasurvosta 1 dl mustikoita tai vadelmia 1 rkl fariinisokeria tai tummaa sokeria Ohje Sekoita tattarihiutaleet kylmään nesteeseen lautaselle. Lisää omenasose tai marjasurvos ja marjat. Mausta halutessasi sokerilla. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Pehmeä proteiinipommi tattarista Kuva Tuorepuuro luumusta Kuva Tuorepuuro pakastemarjoista Tuorepuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua