Haettu sivustolta 5.11.2024 Kantarelli-paprikamuffinit Kantarelli-paprikamuffinit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 25 min ei valkoista sokeria hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset noin 20 kpl annosta 4 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta ½ tl paprikajauhetta 1 tl yrttisuolaa 2 tl rakuunaa 200 g paistettuja kantarelleja 100 g paprikaa pieninä kuutioina 100 g kantarellituorejuustoa 2 dl ranskankermaa 2 munaa ½ dl voisulaa tai pullomargariinia Ohje Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinivuokiin tai muffinipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Sämpylämuffinit Kuva Kasvismuffinit Kuva Sydänpasta-juustomuffinssit Suolaiset muffinit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 18.8.2009 - 18:29 Sipulia kannattaa lisätä aina, ja esim. juustoraastetta. Antaa enemmän luonnetta kuin pelkkä tuore-/sulatejuusto. Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.8.2005 - 20:31 sieniä voisi laittaa enemmänkin. Ja maustetun tuorejuuston tilalle vaikka kevyttä olympiaa! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 18.8.2009 - 18:29 Sipulia kannattaa lisätä aina, ja esim. juustoraastetta. Antaa enemmän luonnetta kuin pelkkä tuore-/sulatejuusto. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 11.8.2005 - 20:31 sieniä voisi laittaa enemmänkin. Ja maustetun tuorejuuston tilalle vaikka kevyttä olympiaa! Vastaa