Ainekset noin 10 kpl annosta

itse leivottuja hampurilaissämpylöitä
Kanapihvit:
2
dl
kermaviiliä
1
muna
½
kg
broilerin jauhelihaa
Lisäksi taikinaan:
100
g
pakastesipulikuutioita tai 1 sipuli
1
tl
suolaa
½-1
tl
mustapippuria
1
tl
currya
Tai:
1
ps
sipulikeittoaineksia
+1
dl
vettä

Ohje

  1. Leivo ensin Hampurilaissämpylät tämän reseptin mukaisesti.

  2. Valmista broileripihvit seuraavasti: Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja broilerin jauheliha. Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä. Sekoita tasaiseksi jauhelihamureketaikinaksi.

  3. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pihvejä. Kypsennä paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

  4. Halkaise sämpylä, laita väliin vihreää salaattia, maustekurkkuviipaleita, hampurilaispihvi ja halutessasi hampurilaiskastiketta tai ketsuppia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.