Haettu sivustolta 22.11.2024
Hyvä resepti, kaikki mitä tarvitaan .
Tee maistuva hampurilaissämpylä pikajuuritaikinaan.
Voit valmistaa koko annoksen sämpylöitä ja pakastaa puolet toiseen kertaan.
Vaaleille sämpylöille hampurilaissämpylämäistä rakennetta antaa durumvehnäjauho ja kuituja tuo graham täysjyvävehnäjauho.
Pihvien jauhelihassa, mieluiten sika-nautaa, on hyvä olla riittävästi rasvaa, sillä rasva tekee pihveistä mehukkaita.
Kokoa hampurilainen juuri ennen syömistä. Paahda sämpylän puolikkaat, kuumenna pihvi ja täytä hampurilainen mieluisin täyttein.
Mikäli fenkoli tai sipuli eivät kuulu suosikkeihisi, voit jättää ne pois.
Hampurilaissämpylät:
Hampurilaispihvit ja muut täytteet: