Tämä resepti on osa jauheliha-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 1-2 annosta annosta

vettä, suolaa
1
sipuli
1
porkkana
pala lanttua
100
g
jauhelihaa
1
rkl
öljyä tai margariinia
suolaa, pippuria
200-250
g
tomaattimurskaa
2
rkl
ranskankermaa
Pinnalle:
2
rkl
silputtua persiljaa

Ohje

  1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, 7–8 minuuttia, valuta.

  2. Viipaloi sipuli, suikaloi kuoritut juurekset. Kuumenna rasva paistinpannussa, lisää jauheliha, sipuliviipaleet ja juuressuikaleet. Kypsennä pari minuuttia sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tomaattimurska ja ranskankerma. Hauduta pari minuuttia.

  3. Sekoita valutetut makaronit joukkoon, ripottele persiljasilppu pinnalle.

  4. Haarukoi ruoka suuhun.

VINKKI! Kannattaa kokeilla myös herkullista herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.