Imelletty perunalaatikko on yksi joulun perinteisimmistä ja rakastetuimmista lisukkeista. Sen onnistumisen salaisuus piilee perunoiden oikean lämpötilan ylläpidossa imellytyksen aikana, noin 60–70 asteessa. Parhaiten tämä onnistuu, kun käärit kattilan paksun pyyhkeen sisään ja annat sen hautua rauhassa lieden kulmalla. Jos haluat perunalaatikosta makeampaa, voit lisätä 1–3 rkl siirappia ohjeeseen.
Tämä imelletty perunalaatikko tuo kotiisi aitoja joulun makuja ja tuoksuja. Sen pehmeä ja täyteläinen maku hurmaa, ja laatikon perinteinen makeus syntyy ilman lisättyä sokeria, kun perunoiden luonnolliset tärkkelykset imeltyvät. Tämä resepti takaa onnistuneen perunalaatikon, joka kruunaa joulupöydän vuosi toisensa jälkeen!
Kokeile perunalaatikon lisäksi myös muita herkullisia joululaatikoitamme: Perinteinen lanttulaatikko, Porkkanalaatikko soseesta, Samettinen bataattilaatikko & Perinteinen maksalaatikko.