Wienertaikinasta saat pyöräytettyä helposti pientä makeaa tarjottavaa juhliin tai yllätysvieraiden varalle. Riittää kun kaapissa on taikinan lisäksi kanelia ja sokeria. Halutessasi voit laittaa pullan keskelle myös hillosilmän.

Ainekset 10-15 annosta

sokeria
kanelia
(paiston kestävää hilloa)

Ohje

  1. Anna taikinalevyjen sulaa toisiinsa kiinni.

  2. Leikkaa taikinalevypinosta poikittain noin 1 cm siivuja.

  3. Levitä leivinpaperille kanelia sekä sokeria ja rullaile taikinasiivuja kaneli-sokerissa kauttaaltaan.

  4. Kieritä rullat haluamaasi muotoon esimerkiksi solmuksi ja lisää halutessasi hillosilmä.

  5. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.