Haettu sivustolta 22.11.2024 Helpot viineripullat Helpot viineripullat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 30 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Wienertaikinasta saat pyöräytettyä helposti pientä makeaa tarjottavaa juhliin tai yllätysvieraiden varalle. Riittää kun kaapissa on taikinan lisäksi kanelia ja sokeria. Halutessasi voit laittaa pullan keskelle myös hillosilmän. Ainekset 10-15 annosta 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikinaa (500 g) sokeria kanelia (paiston kestävää hilloa) Ohje Anna taikinalevyjen sulaa toisiinsa kiinni. Leikkaa taikinalevypinosta poikittain noin 1 cm siivuja. Levitä leivinpaperille kanelia sekä sokeria ja rullaile taikinasiivuja kaneli-sokerissa kauttaaltaan. Kieritä rullat haluamaasi muotoon esimerkiksi solmuksi ja lisää halutessasi hillosilmä. Paista uunissa 225 °C n. 12–15 min. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mansikkaviinerit Kuva Helpot vaniljaviinerit Kuva Omenaiset toffeeviinerit Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua