Helpot ja herkulliset viinerit syntyvät Myllyn Paras Wienertaikinasta sekä Valio vaniljakreemistä.

Ainekset 10 kpl annosta

1
kananmuna
1
prk
Valio vaniljakreemiä
Viimeistelyyn:
tomusokeria

Ohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.
  2. Leikkaa levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja taittele kulmat keskelle. 
  3. Anna kohota liinan alla n. 4050 min. 
  4. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi tai pursota aihioiden keskelle vaniljakreemiä. 
  5. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.
  6. Viimeistele valmiit vaniljaviinerit tomusokerilla.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.