Helpot ja herkulliset viinerit loihdit valmiista Myllyn Parhaan Voi-, Lehti- tai Torttutaikinalevyistä. Marjaisten kinuskiviinerien näyttävän ulkonäön kruunaat valitsemillasi marjoilla.

Ainekset 10 annosta

200
g
kinuskikreemiä
200
g
vaniljatuorejuustoa
marjoja, esim. mansikka, mustikka tai vadelma

Ohje

  1. Nosta taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuutiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan.
  2. Levitä levyjen keskelle ruokalusikallinen vaniljatuorejuustoa.
  3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  4. Lisää paiston jälkeen jäähtyneen pohjan päälle ruokalusikallinen kinuskikreemiä ja marjoja.
Resepti:
Lantmännen Unibake, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.