Nopea ja maistuva lisäke esimerkiksi grillatulle kalalle. Timjami ja tuoretomaatti tekevät lisäkkeestä raikkaan.

Älä kypsennä pastaa liikaa, "al dente" on tässä paras.

Katso videolta, kuinka Arttu Harkki ja Arja Savela valmistivat tämän pastan.

Ainekset lisäkkeeksi 3-4:lle annosta

1
rkl
rypsiöljyä
1-2
sipulia varsineen
5
dl
vettä
4
tomaattia pieninä kuutioina
100
g
(kevyt) pippurituorejuustoa
1
dl
pieniä kapriksia
200
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
n.2
rkl
hienonnettua tuoretta timjamia

Ohje

  1. Paista hienonnettu sipuli pinnoitetussa kattilassa öljyssä. Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi, lisää pasta ja keitä 7 minuutta. Leikkaa sillä aikaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.

  2. Lisää lähes kypsän pasta-sipuliseoksen joukkoon tuorejuusto ja anna sen sulaa joukkoon. Ota liesi pois päältä.

  3. Lisää kaprikset, tomaatti- ja fetakuutiot ja silppua joukkoon tuoretta timjamia. Tarjoile esim. rapujuhlissa tai vaikkapa grillatun kalan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.