suklaakastiketta, rouhittua suklaata, ranskankermaa ja appelsiininkuorta tai appelsiinijäätelöä (tiikeri)
Ohje
Sulata suklaapalat kuumaan voihin mikroaaltouunissa tai varovasti liedellä. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi ja pilko kuivatut kirsikat, lisää ne ensin suklaaseokseen. Anna hieman jäähtyä.
Lisää sen jälkeen sokerit ja munat. Sekoita jauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos lopuksi taikinaan ja sekoita sen verran, että suklaataikina on tasaista, mutta varo sekoittamasta liikaa.
Levitä taikina n. 3 cm:n paksuiseksi levyksi hyvin voidellun leivinpaperin päälle matalaan vuokaan (20 x 30 cm). Paista 180-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20 min niin, että taikina jää sisältä pehmeäksi.
Anna jäähtyä, leikkaa levystä 5 x 5 cm:n kokoisia neliöitä. Tarjoile browniesit suklaakastikkeen, rouhitun suklaan sekä appelsiinijäätelön tai appelsiininkuorella maustetun ranskankerman kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".