Ainekset 20-22 palaa annosta

100
g
tummaa suklaata
50
g
voita
1
dl
fariinisokeria
½
rkl
vaniljasokeria
¼
dl
kaakaojauhetta
1
kananmuna
Väliin:
1-1½
dl
pieniä vaahtokarkkeja
Pinnalle:
1
dl
fariinisokeria
30
g
voita sulatettuna

Ohje

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.

  2. Paloittele suklaa ja voi mikrouunin kestävään kulhoon. Sulata mikrossa 450 W teholla sykäyksittäin. Mittaa kulhoon vehnäjauhot, fariinisokeri, vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää suklaa-voisula ja kananmuna ja sekoita aineet taikinaksi.

  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun pikkuvuokaan (18 x 13 cm) tasoita pinta ja levitä vaahtokarkit taikinan päälle. Sekoita kaurahiutaleet, fariinisokeri ja voisula ja levitä seos vaahtokarkkien päälle.

  4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä yön yli jääkaapissa ennen paloittelua.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.