Haettu sivustolta 24.11.2024 Pastaa ja Pestoa Pastaa ja Pestoa Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 10 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Pesto on oiva lisä pastalle. Pestoa voi keventää esim. rucolalla ja kevytjuustolla. Lisäksi voit vaikka lämmittää viikonlopulta jäänyttä lihaa, kanaa tai kalaa. Kannattaa kokeilla myös toista vihreää, nopeasti valmistuvaa pastaihanuutta, avokadopastaa! Ainekset noin 4:lle annosta 75 g tuoreita basilikanlehtiä 5-10 murskattua valkosipulinkynttä n.50 g pinjansiemeniä 1 dl oliiviöljyä 3 dl parmesaanijuustoraastetta suolaa ja mustapippuria maun mukaan keitettyä Myllyn Paras pastaa Ohje Laita puhdistettu basilika, valkosipulinkynnet, pinjansiemenet ja öljy tehosekoittimeen ja anna mennä tasaiseksi tahnaksi parisen minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pastan kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Feta-Kirsikkatomaattipasta Kuva Pinaattinen Palak paneer Kuva Kasvissyöjän bolognesekastike Kastikkeet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua