Tässä salaatissa käytetään Pestopastaa, siitä saa kätevästi lisämakua pastasalaattiin. 

Salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo.

Mukana on avokadoa ja kastikkeessa avokadoöljyä.

Katso video ohjeen alta, kuinka Salsa Sinisalo ja Arja Elina Laine valmistavat tämän salaatin.

Ainekset 4 annosta annosta

400
g
broilerin rintafileetä tai leikkelettä
2
avokadoa + sitruunamehua
1
keltainen paprika
1
herkkukurkku
1
rucolaruukku
Kastike:
½
dl
sitruunamehua
dl
avokadoöljyä
1-2
tl
raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2
tl
juoksevaa hunajaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla.
  2. Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.