Haettu sivustolta 22.11.2024
Tässä salaatissa käytetään Pestopastaa, siitä saa kätevästi lisämakua pastasalaattiin.
Salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo.
Mukana on avokadoa ja kastikkeessa avokadoöljyä.
Katso video ohjeen alta, kuinka Salsa Sinisalo ja Arja Elina Laine valmistavat tämän salaatin.
Ainekset 4 annosta annosta
400
g
broilerin rintafileetä tai leikkelettä
2
avokadoa + sitruunamehua
1
keltainen paprika
1
herkkukurkku
1
rucolaruukku
Kastike:
½
dl
sitruunamehua
⅓
dl
avokadoöljyä
1-2
tl
raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2
tl
juoksevaa hunajaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
suolaa
Ohje
- Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla.
- Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua