Pasta bolognese on jokunen vuosi sitten tehdyn tutkimuksen mukaan läntisen maailman suosituinta kotiruokaa. Ei varmasti yllätys kenellekään. Tässä ”bolognesessa” spagetti saa kaverikseen kiistatta tulisen, mutta suunmyötäisen aasialaishenkisen kastikkeen.
Lisää inkivääri, valkosipuli ja sokeri. Jatka paistamista pari minuuttia.
Lisää pannulle tomaattipyree ja thai-basilika. Sekoita huolellisesti jauhelihan joukkoon ja lisää chilikastike, soija, riisietikka ja kanaliemi.
Anna hautua lempeällä lämmöllä vähintään puoli tuntia, mieluiten tunnin. Jos kastike näyttää kuivuvan liikaa kasaan, lisää hieman kanalientä tai vettä.
Keitä spagetti suolatussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Tarjoa spagetti kastikkeen kanssa. Koristele kevätsipulilla, korianterilla ja chilillä.
Kommentteja ja keskustelua