Raikkaasti mausteinen thai-tyylinen lettu, jonka tähti on juuri sopivasti chilinen porkkanarelissi.
Ainekset 8 isoa lettua annosta
Ohje
-
Sekoita lettujauhot veteen. Sauvasekoitin hoitaa homman muutamassa sekunnissa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella kurkumaa. Anna taikinan tekeytyä 10 minuuttia.
-
Paista letut kypsiksi molemmin puolin voi-rypsiöljyseoksessa.
-
Sekoita yhteen kalakastike, vesi, sokeri, riisietikka, limemehu, chilit ja porkkanaraaste. Lisää mukaan vielä puolet punasipulista, valkosipulista ja inkivääristä.
-
Lämmitä 3 rkl kasvisöljyä pannulla ja paista loput sipulit ja inkivääri pehmeäksi lempeällä lämmöllä. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi jatkuvasti sekoittaen, noin 6-8 minuuttia. Lisää kookosmaito ja jatka paistamista pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Täytä letut mausteisella jauhelihalla. Ripottele päälle porkkarelissiä ja lisukkeet.
Kommentteja ja keskustelua