Velmusti eksoottinen jianbing kätkee autenttisessa reseptissä sisuksiinsa uppopaistettuja wonton-kuoria, joita ei joka kioskista löydy. Tärkeintä on kuitenkin rapsakkuus, jonka tässä ohjeessa takaavat cream cracker -keksit.
hoisin- tai mustapapukastiketta (tai muuta kiinalaista maustekastiketta)
2
cream cracker -keksiä murusteltuna
Ohje
Sekoita lettujauhot veteen. Sauvasekoitin hoitaa homman muutamassa sekunnissa. Anna taikinan tekeytyä 10 minuuttia.
Levitä öljy pannulle ja pyyhi talouspaperilla.
Levitä taikinaa mahdollisimman ohuelti pannulle. Kun lettu alkaa olla melkein kypsä käännettäväksi, penslaa taikinan päälle vatkattua kananmunaa. Ripottele päälle seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja tuoretta korianteria. Käännä lettu.
Penslaa letun toinen puoli mieleiselläsi maustekastikkeella ja ripottele pinnalle keksimuruja.
Kommentteja ja keskustelua