Kanapannu on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Ruoka on ikään kuin makaronista ja kanasta tehty maukas pyttipannu. Aurinkokuivattu tomaatti ja rucola tuovat luonnetta ruokaan. Myllyn Paras Kaura Makaroni sisältää 30 % kauraa.

Ainekset 4:lle annosta

1
punasipuli
1
rkl
rypsiöljyä
400
g
broilerinfileitä
n. 1
rkl
keltaista currytahnaa
½-1
tl
suolaa
tl
jauhettua valkopippuria
1
tl
savupaprikajauhetta
150
g
aurinkokuivattua tomaattia
1
rku
rucolaa
1-2
dl
kermaa

Ohje

  1. Keitä makaroni pakkauksen keitto-ohjeen mukaan al dente.
  2. Kuori ja leikkaa sipuli viipaleiksi. Paista ne pannulla öljyssä.
  3. Leikkaa fileet neljään palaan ja lisää ne pannulle. Mausta ohjeen mukaan tai käytä lempimausteita. Mikäli broileri on maustettua, mausteita ei tarvitse lisätä niin paljoa. Muista, että broileri ja kana tulee paistaa kypsäksi.
  4. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit ja pilko rucola.
  5. Lisää kypsän broilerin joukkoon keitetty, valutettu pasta, aurinkokuivatut tomaatit, rucola ja kerma.

VINKKI: Jos pidät pähkinöistä, lisää niitä annosten päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.