Kanapannu on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Ruoka on ikään kuin makaronista ja kanasta tehty maukas pyttipannu. Aurinkokuivattu tomaatti ja rucola tuovat luonnetta ruokaan. Myllyn Paras Kaura Makaroni sisältää 30 % kauraa.
Keitä makaroni pakkauksen keitto-ohjeen mukaan al dente.
Kuori ja leikkaa sipuli viipaleiksi. Paista ne pannulla öljyssä.
Leikkaa fileet neljään palaan ja lisää ne pannulle. Mausta ohjeen mukaan tai käytä lempimausteita. Mikäli broileri on maustettua, mausteita ei tarvitse lisätä niin paljoa. Muista, että broileri ja kana tulee paistaa kypsäksi.
Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit ja pilko rucola.
Lisää kypsän broilerin joukkoon keitetty, valutettu pasta, aurinkokuivatut tomaatit, rucola ja kerma.
VINKKI: Jos pidät pähkinöistä, lisää niitä annosten päälle.
Loistava ohje!
Helposti muunneltavissa.
Käytin ekaan versioon mustapippuri-merisuola broilerinfileitä, jätin currytahnan pois,lisäsin hitusen soijakastiketta ja makeaa chilikastiketta.
Lpaset ihastuivat kauramakaroniin heti täysillä.
Ei taatusti ollut viimeinen kokeilukerta tällä ohjeella!