Ainekset noin 15 kpl annosta

Ohje

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hunaja ja leseet. Sekoita hyvin.

  2. Lisää vehnäjauhoja vähitellen samalla sekoittaen. Taikina saa jäädä löysähköksi. Peitä liinalla ja anna kohota tunti lämpimässä vedottomassa paikassa. 

  3. Levitä pöydälle vehnäjauhoja ja kaada taikina jauhojen päälle.

  4. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja pyörittele jauhoisilla käsillä ne palloiksi. 

  5. Paista 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia tai niin kauan kunnes sämpylät saavat vähän väriä pintaan.

Resepti:
Sami Kuronen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.