Haettu sivustolta 24.11.2024 Kurosen kuuluisat sämpylät Kurosen kuuluisat sämpylät Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 25 arviota Anna arviosi 7 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 1 h 15 min Kokonaisaika 1 h 30 min ei valkoista sokeria kananmunaton maidoton R
Ainekset noin 15 kpl annosta 6 dl vettä 25 g hiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa 1 tl suolaa 1 rkl hunajaa 2 dl Myllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseitä tai Myllyn Paras Kauraleseitä 12 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita Vehnäjauhoja Ohje Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hunaja ja leseet. Sekoita hyvin. Lisää vehnäjauhoja vähitellen samalla sekoittaen. Taikina saa jäädä löysähköksi. Peitä liinalla ja anna kohota tunti lämpimässä vedottomassa paikassa. Levitä pöydälle vehnäjauhoja ja kaada taikina jauhojen päälle. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja pyörittele jauhoisilla käsillä ne palloiksi. Paista 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia tai niin kauan kunnes sämpylät saavat vähän väriä pintaan. Resepti: Sami Kuronen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Jyväsämpyläsolmut Kuva Ruissämpyläiset Kuva Tikkusämpylät Leivät ja sämpylät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 23.7.2023 - 21:27 Suolaa tarvitsee tuplana, aika säälittävä määrä suolaa noin isoon taikinaan Vastaa Anonymous kirjoitti 10.9.2020 - 11:21 Eikö kannattaisi useammissa resepteissä suosia hiivaleipäjauhoja eikä valkoista vehnäjauhoa? Vastaa Anonymous kirjoitti 5.5.2020 - 18:50 Jos lisäisi sekaan porkkanaraastetta, tarvitseeko mitään muutoksia tehdä ohjeeseen? Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 12.5.2020 - 14:36 In reply to Jos lisäisi sekaan by Anonymous (not verified) Jauhojen määrä saattaa muuttua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonymous kirjoitti 13.4.2020 - 12:38 Jos tuosta taikinamäärästä tekee 10 sämpylää, niistä tulee ennemminkin limppuja kuin sämpylöitä :D Ehkä 20-25 olisi oikeampi määrä. Vastaa Anonymous kirjoitti 13.4.2020 - 08:47 vaikuttaa hyvältä Vastaa Anonymous kirjoitti 28.9.2021 - 21:13 In reply to vaikuttaa hyvältä by Anonymous (not verified) joo Vastaa Näytä lisää kommentteja (7)
Anonyymi kirjoitti 23.7.2023 - 21:27 Suolaa tarvitsee tuplana, aika säälittävä määrä suolaa noin isoon taikinaan Vastaa
Anonymous kirjoitti 10.9.2020 - 11:21 Eikö kannattaisi useammissa resepteissä suosia hiivaleipäjauhoja eikä valkoista vehnäjauhoa? Vastaa
Anonymous kirjoitti 5.5.2020 - 18:50 Jos lisäisi sekaan porkkanaraastetta, tarvitseeko mitään muutoksia tehdä ohjeeseen? Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 12.5.2020 - 14:36 In reply to Jos lisäisi sekaan by Anonymous (not verified) Jauhojen määrä saattaa muuttua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonymous kirjoitti 13.4.2020 - 12:38 Jos tuosta taikinamäärästä tekee 10 sämpylää, niistä tulee ennemminkin limppuja kuin sämpylöitä :D Ehkä 20-25 olisi oikeampi määrä. Vastaa
Anonymous kirjoitti 28.9.2021 - 21:13 In reply to vaikuttaa hyvältä by Anonymous (not verified) joo Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro