Hiutaleet ja leseet ovat oiva lisä moneen ruokaan tai herkkuun.
Runsaskuituiset hiutaleet ja leseet sopivat puuroihin ja jälkiruokiin
Käytämme Myllyn Paras -hiutaleisiin ja -leseisiin kotimaista viljaa aina kun se on mahdollista: kaura, vehnä ja ohra ovat aina suomalaisia, rukiin kotimaisuus riippuu vuosittaisesta satotilanteesta. Riisi ja tattari tuodaan ulkomailta. Näistä raaka-aineista valmistat itsellesi herkulliset ruoat ja herkut. Oikeilla aineilla nälkä pysyy pitkään poissa ja monipuolisen ruokavalion noudattaminen on helppoa.
Aamun aloitukseen nopea ja herkullinen ratkaisu on puuro.
Testaa perinteinen kaurapuuro tai kokeile maukasta mannapuuroa.
Kaurahiutaleet ovat täydellinen raaka-aine niin leivonnaisiin kuin lisäenergiaksi viilin tai jogurtin joukkoon. Myllyn Parhaan kaurahiutaleilla valmistat myös maukkaimmat sämpylät ihaniin aamu- ja iltapalahetkiin.
Suussa sulava omenapaistos on taas nopea ratkaisu yllätysvieraiden varalle tai perheen yhteiseen arjen herkkuhetkeen.
Leseitä lisäämällä saat vatsan täyteen ja napostelukin vähenee.