Ainekset 3-4:lle annosta

5-6
porkkanaa (500 g)
1
dl
maitoa, kaura- tai soijajuomaa
2
munaa
(1-2
rkl
perunajauhoja)
½-1
tl
suolaa
1
rkl
tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia tai kaksinkertainen määrä persiljaa
Paistamiseen:
pullomargariinia tai öljyä

Ohje

  1. Sekoita maito ja korppujauhot ja anna niiden turvota. Raasta porkkanat ja lisää ne sekä muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tarkista maku.

  2. Paista pihvit lettupannussa miedohkolla lämmöllä. Lisää perunajauhoja vasta ensimmäisen pannullisen jälkeen, eli jos taikina on liian löysää.

  3. Tarjoa seuraksi puolukkasurvosta tai avokadojogurttikastiketta. Soseuta 2 kypsää pehmeää avokadoa, mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilillä, paprikalla tai valkosipulilla. Sekoita joukkoon 1-2 dl maustamatonta jogurttia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.