Leikkaa sulaneet levyt neliöiksi ja sen jälkeen halki kulmittain kolmioiksi. Venytä pikkukolmiot leveämmiksi kapeasta reunastaan käsin eli tee tasareunaisia kolmiota. Levitä juustoraastetta kolmion leveimpään reunaan, 1-2 rkl/kolmio.
Kääri jokainen kolmio rullalle aloittaen leveämmästä kohdasta. Käännä sarven malliin. Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min tai kunnes sarvet ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
VINKKI: Voit lisätä täytteeseen haluamaasi yrttiä tai pippurirouhetta.
Ohjeen kohdassa 2 viitataan ilmeisesti kolmion pisimpään sivuun. Ehdin kääriä monta sarvea huonosti ja täytteet levisivät, kun ymmärsin ”leveimmän kohdan”, jota kolmiosta on varsin vaikea hahmottaa, toisin kuin ohjeessa on ilmeisesti tarkoitettu.
Ehdottaisin ohjeen kakkoskohtaan siis tällaista korjausta: ”aloita kääriminen kolmion pisimmästä sivusta”.
Lehtitaikinalevyt kannattaa ottaa leivinpaperin päälle sulamaan. Pakkauksessa sulatettaessa niistä tulee kosteita ja saattavat jäädä toisiinsa kiinni. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Torttutaikinalevyn leikkasin kahdeksi. Yhden levyn väliin laitoin aina teelusikalllisen Valion Viola kinuski tuorejuustoa. Käänsin toisen puolen kanneksi. Nipistin reunat kiinni, tuli niinkuin pasteijan näköisiä. Päältä voitelin kananmunalla. Paistoin 225 asteessa n. 13min. Olivat hyviä. Oli niinkuin suolanen ja makea yhdessä. Kannattaa kokeilla. t.Raija