Nokkosletut

Kerää nokkoset puhtaalta paikalta.
Huuhdo ja kiehauta, jäähdytä ja painele kuiviksi, leikkaa muutamaan osaan.
Voit käyttää nokkosten sijasta myös pakastepinaattia (1-2 pss).
Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Vatkaa joukkoon muut aineet. Anna taikinan turvota vähintään ½ tuntia. Paista pieniksi letuiksi.
VINKKI: Kokeile yrteillä, eli nokkosen tilalla voit kesällä käyttää itse kasvattamiasi tai ostamiasi yrttejä esim. basilikaa, persiljaa, timjamia. Silppua ne pieneksi taikinan joukkoon, ei tarvitse ryöpätä. Voit myös käyttää kuivattua nokkosrouhetta, sitä tarvitaan tähän taikinamäärään noin 3 dl tai oman maun mukaan.
In reply to Minkälaisia kluteenittomia by Anonymous (not verified)