Haettu sivustolta 22.11.2024 Parsapiirakka vuohenjuustolla Parsapiirakka vuohenjuustolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 40 min hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset n. 10:lle, 1 pitkänmallinen piirakka annosta ½ pkt Myllyn Paras Iso Lehtitaikinaa (à 300 g) Täyte: 2 rkl voita 450 g vihreää parsaa (1 nippu) n. 15 cm purjosipulia 100 g vuohenjuustoa 1 dl smetanaa 1 muna ½ tl rouhittua mustapippuria ½ tl suolaa 1 dl tuoretta timjamia silputtuna Koristeeksi: tuoretta timjamia Ohje Ota pakastetaikina sulamaan. Paista pannulla voissa kuoritut ja vuoan levyiseksi puolitetut parsan varret ja purjosipulirenkaat. Ota pannu pois liedeltä. Kauli sulanut taikina puolet isommaksi ja leikkaa siitä n. 40 x 15 cm pala ja asettele se voideltuun piirakkavuokaan, pistele pohja haarukalla. Levitä taikinapohjalle paistettu sipuliseos ja parsat kauniisti poikittain reunasta reunaan. Murusta päälle vuohenjuustoa. Sekoita smetana, muna ja mausteet. Kaada täytteiden päälle. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 20 min. Koristele tuoreella timjamisilpulla. Halutessa voit tehdä isomman piirakan, tee tällöin tupla-annos täytettä ja kauli taikina ohuemmaksi uunipellin kokoiseksi. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Satu Nyström/A-lehdet
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kukkakaali-parsakaalipiirakka Kuva Parsapizzakka Kuva Parsa-parmankinkkupiiras Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 10.4.2024 - 12:45 Tähän menee siis vain puolet lehtitaikinalevystä? Vastaa Anonymous kirjoitti 20.4.2016 - 17:08 Hankalan mallinen, mutta varmasti maukas. Pitää kokeilla! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonymous kirjoitti 20.4.2016 - 17:08 Hankalan mallinen, mutta varmasti maukas. Pitää kokeilla! Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro