Ainekset 4:lle annosta

1-2
l
nokkosenlehtiä ja nuoria versoja tai 300 g tuoretta pinaattia
1
pkt
pekonia
6
dl
maitoa
3-4
munaa
½
tl
suolaa
vähän muskottipähkinää
mustapippuria
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Kerää nokkoset puhtaalta paikalta. Huuhdo ne tai tuore pinaatti ja kiehauta, jäähdytä ja painele kuiviksi. Leikkaa muutamaan osaan. (Voit käyttää myös pakastepinaattia 1-2 pss).
  2. Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota 15-30 minuuttia. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista sitä hetken aikaa pannulla (tai mikrossa talouspaperien välissä). Vatkaa munat taikinaan. Sekoita joukkoon nokkoset ja pekonisuikaleet sekä mausteet.
  3. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 225-asteessa 20-30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä esim. tomaattisalaatin kanssa.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.