Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Ohenna kaulien jokaista levyä pituussuunnassa. Leikkaa levy taikinapyörällä kolmeen osaan. Leikkaa jokaisesta osasta pieni suikale käärön viimeistelyyn.
Leikkaa parsoista tyviosa pois. Kiehauta parsoja noin 5 minuuttia. Ohuiden parsojen kanssa muutama minuuttikin riittää. Leikkaa parsat kahtia. Paksumpaa osaa voi ohentaa hieman veitsellä. Kierittele parsat oliiviöljyssä ja rouhi joukkoon mustapippuria. Leikkaa ilmakuivatut kinkkusiivut kahteen osaan ja aseta kunkin siivun päälle kaksi parsan puolikasta. Kääri kinkku parsojen ympärille.
Leikkaa halloumijuusto ja paprika suikaleiksi. Kierittele suikaleet oliiviöljyssä ja rouhi joukkoon mustapippuria. Laita taikinapalat pellille leivinpaperin päälle. Laita päälle täytteet ja nosta taikinakulmat ympärille. Kiedo jokaisen käärön keskiosan ympärille taikinasuikale. Voitele munalla. Paista kääröjä 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Kommentteja ja keskustelua