Sulata ja kauli taikina. Siirrä taikina piirasvuokaan.
Huuhtaise miniparsat ja levitä ne kuivumaan talouspaperin päälle.Jos käytät vihreää tankoparsaa leikkaa parsojen tyvestä 2–3 cm:n palat pois, kuori parsat ja kypsennä niitä suolalla ja sokeripalalla maustetussa vedessä paistokasarissa noin 2 minuuttia. Nosta parsat talouspaperin tai puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
Sekoita kananmunat, kerma ja tuorejuusto sileäksi, mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä sekä ruohosipulisilpulla.
Kaada kananmuna-juustotäyte pohjan päälle. Levitä parsat täytteen päälle, painele niitä hiukan täytteeseen ja nostele kinkkusiivut ilmavasti parsojen päälle. Paista 180 asteessa asteessa uunin alatasolla noin 45 minuuttia.
VINKKI: Halutessasi voit esipaistaa pohjan. Toimi silloin näin: Kuumenna uuni 225 asteeseen. Painele taikina uunivuoan pohjalle ja reunaan, pistele haarukalla tai veitsen kärjellä ja rutista foliosta tukirengas taikinareunaa tukemaan. Esipaista uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
Kommentteja ja keskustelua