Riisipuuro on joulupöydän klassikko, joka tuo mukanaan joulun lämpimän tunnelman. Tässä riisipuuro-ohjeessa ihanan pehmeä ja täyteläinen puuro valmistuu perinteisistä, yksinkertaisista raaka-aineista – ja lopputulos on taatusti herkullinen! Kaneli ja sokeri kuuluvat perinteisesti riisipuuron mausteeksi, ja jouluaattona puuroon piilotetaan tietysti manteli, jonka löytäjä saa perinteisesti toivoa.

Seuraa riisipuuro-ohjettamme ja valmista ajaton klassikko helposti. Muista nauttia!

Ainekset 3-4 annosta

3
dl
vettä
7
dl
maitoa
½-1
tl
suolaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisit ja anna veden imeytyä riisiin. Sekoita välillä. 
  2. Lisää maito ja anna puuron kiehua hiljalleen kannen alla noin 40 min välillä sekoittaen. Mausta halutessasi suolalla.

VINKKI: Ylijääneestä riisipuurosta syntyy maukas trifle-jälkiruoka!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.