Uuniriisipuuro on huoleton tarjottava jouluksi tai milloin vaan, kun kaipaat itsekseen uunissa valmistuvaa ruokaa. Riisipuuro kannattaa laittaa uuniin ja mennä porukalla ulkoilemaan kypsymisen ajaksi!
Tarjoa uuniriisipuuro kanelin ja sokerin kanssa.
Ainekset 4:lle, 2 litran uunivuoka annosta
Ohje
-
Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola.
-
Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.
-
Anna puuron vetäytyä ennen tarjoilua.
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
In reply to Onko sekoittaminen by Anonymous (not verified)
In reply to Miten käy jos laitan puuron by Anonymous (not verified)
Kiitos tekijälle!
-Timo-
In reply to hyvä ohje by Anonymous (not verified)
t.Soikkeli57
In reply to Eli jos teen uuniriisipuuron by Anonymous (not verified)
Aamulla sitten voisilmän, tai maidon ja sokerin kanssa yhtä mahtavaa
In reply to Yön yli leivinuunissa,niin by Anonymous (not verified)
In reply to Yön yli leivinuunissa,niin by Anonymous (not verified)
In reply to Yön yli leivinuunissa,niin by Anonymous (not verified)
In reply to Ohjeessanne on pieni by Anonymous (not verified)
In reply to Puuro oli erinomaisen hyvää by Anonymous (not verified)
In reply to Jos sitä jää yön yli. by Anonymous (not verified)
In reply to Sama täällä. by Anonymous (not verified)