Ainekset iso lasagnevuoallinen tai useampia annosvuokia annosta

50
g
voita
n.2
l
tuoreita sieniä
½
purjosipuli
½
tl
currya
n.3
valkosipulinkynttä
1
l
maitoa
200
g
kantarelli- tms. tuore- tai sulatejuustoa
1
tl
kirveliä tai rakuunaa
1
tl
aromisuolaa
½
tl
viher- tai valkopippuria

Ohje

  1. Valmista ensin 1 annos tuorepastataikinaa Myllyn Paras Durumvehnäjauhoista perusohjeen mukaan. Valmista sitten kastike pastataikinan levätessä.
  2. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele vuoka. Hauduta miedolla lämmöllä sieni- ja sipulisilppua voissa, Lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Lisää maito vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää muut ainekset ja nosta kattila levyltä.
  3. Jaa pastataikina 4-5 osaan ja kaaviloi jokainen pala lasagnevuokasi kokoiseksi levyksi. Kaada voideltuun vuokaan kerros kastiketta. Nosta päälle kaaviloimasi lasagnelevy. Tee 4-5 kerrosta. Päällimmäiseksi tulee kastikekerros.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Pikkuvuoissa paistoaika on hieman lyhempi.

VINKKI: Voit käyttää myös valmiita Myllyn Paras Lasagnelevyjä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.