Valmista ensin 1 annos tuorepastataikinaa Myllyn Paras Durumvehnäjauhoista perusohjeen mukaan. Valmista sitten kastike pastataikinan levätessä.
Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele vuoka. Hauduta miedolla lämmöllä sieni- ja sipulisilppua voissa, Lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Lisää maito vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää muut ainekset ja nosta kattila levyltä.
Jaa pastataikina 4-5 osaan ja kaaviloi jokainen pala lasagnevuokasi kokoiseksi levyksi. Kaada voideltuun vuokaan kerros kastiketta. Nosta päälle kaaviloimasi lasagnelevy. Tee 4-5 kerrosta. Päällimmäiseksi tulee kastikekerros.
Paista 225-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Pikkuvuoissa paistoaika on hieman lyhempi.
VINKKI: Voit käyttää myös valmiita Myllyn Paras Lasagnelevyjä.