Valmista vohvelit kätevästi valmiista, kanamunattomasta lettu- ja vohvelijauhoseoksesta.

Käytä porkkanavohveleihin nesteenä porkkanamehua ja kermaa.

Tarjoile esim. tuorejuuston sekä graavilohen ja/tai katkarapujen kera.

Ainekset noin 8 rapeaa vohvelia annosta

4
dl
porkkanamehua
2
dl
kermaa
Paistamiseen:
voisulaa, öljyä tai juoksevaa margariinia

Ohje

  1. Mittaa kulhoon mehu ja kerma (eri laadut sopivat) sekä vispaa sekaan pussillinen lettu- ja vohvelijauhoja. Paista vohveleita vohvelipannun keskilämmöllä.

VINKKI: Vähälaktoosisia vohveleita saa käyttämällä vähälaktoosista kermaa tai kookosmaitoa ja vähärasvaisia vohveleita käyttämällä rasvan sijasta pelkkää kivennäisvettä tai kevyttä kookosmaitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.