Juustoiset vohvelit texmex-jauhelihatäytteellä maistuvat lounaana tai välipalana. 

Ainekset 4 kpl annosta

Vohvelit:
1
kananmuna
2
dl
ruokakermaa
1
tl
leivinjauhetta
1
dl
cheddar-juustoa raastettuna
Jauhelihakastike:
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
250
g
naudanjauhelihaa
tacomaustetta
1
tlk
kirsikkatomaatteja liemineen
Dippi:
1
ps
dippimaustetta, esim. Ranch
200
g
turkkilaista jogurttia
Lisäksi:
avokadoa viipaloituna
kirsikkatomaatteja puolitettuna

Ohje

  1. Vatkaa kananmunan rakenne rikki, lisää ruokakerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten nesteeseen. Raasta juusto ja lisää taikinan joukkoon. Anna turvota vartin verran. 

  2. Paista vohvelit vohveliraudalla kauniin värisiksi. 

  3. Tee kastike. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää joukkoon sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Anna kuullottua ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon kirsikkatomaattitölkki liemineen ja anna pulpahdella miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

  4. Valmista dippi sekoittamalla dippimauste turkkilaiseen jogurttiin. 

  5. Tarjoile juustovohvelit jauhelihakastikkeen, avokadoviipaleiden, kirsikkatomaattipuolikkaiden ja dipin kanssa.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.