Voitele muffinivuoat tai levitä paperiset vuoat uunipellille. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon varovasti mustikat.
Vatkaa munat ja sokeri sekaisin ja lisää joukkoon neste, rasva ja jauho-mustikkaseos varovasti lusikalla nostellen niin, etteivät mustikat hajoa.
Jaa taikina kahdella lusikalla paperisiin tai voideltuihin muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa 13-15 minuuttia koosta riippuen. Älä kypsennä liian pitkään, etteivät muffinit kuivu.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
Mustikat voi halutessaan vaihtaa kirsikoiksi ja esimerkiksi kaataa taikinan isoon kakkuvuokaan. Kuitenkin vuuan sekä kakun paksuudesta riippuen kakun paistoaika voi olla pidempi. Paistoaikaa kannattaa seurata, jotta lopputuloksesta tulee kypsä.
Hyvä resepti., helppo muunnella. Laitoin leseiden sijaan kaurajauho ja kun ei ollut sämpyläjauhoja, laitoin 1/3 spelttijauhoja ja 2/3 vehnäjauhoja. Vähensin sokerin määrää 1/3 kun mies diabeetikko ja hyviä tuli silti. Menikö jo ihan eri ohjeeksi?
Hyviä ja terveellisiä. Lapset tykkää syödä näitä välipalana. Helppo ottaa mukaan. Hyvin saa mustikkaa syötyä ilman että tuputtaa marjoja. Välillä teen kaurahiutaleista kun leseet on loppu.
Näistä onkin tullut minun ja kaveripiirin lempimuffinneja! Teen nämä itse vadelmista, niin tulee enemmän potkua makuun. Kaverini pyytää näitä muffinsseja aina kun tulee kylään. Suosittelen kokeilemaan! :)
Erittäin hyviä, ei mitään "ällömakeita". Näitä tulee tehtyä toistekin! Kotona ei ollut kauraleseitä, joten laitoin kaurahitaleita. Hyvin onnistui. (Minä myös latoin mustikoita vähän reilummin.)
Nyt on uunissa jo kaikkiaan kolmannet tällä reseptillä tekemäni muffinit. Ihan mielettömän hyviä tulee! Laitan tosin yleensä mustikoita aika reilulla kädellä ;)
Pitää vain varoa, ettei laita yhteen paperivuokaan liikaa taikinaa, kun muuten leviävät...