Ainekset noin 20 kpl annosta

100
g
laktoositonta margariinia
¾
dl
hedelmäsokeria
1
tl
leivinjauhetta
(2
tl
vaniljasokeria)
1
dl
maissijauhoja
1
dl
tuoremehua tai kivennäisvettä
2
dl
mustikoita, vadelmia tai muita marjoja

Ohje

  1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää tattarijauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe (ja vaniljasokeri) sekä muut ohjeen aineet.

  2. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja nostele lusikalla taikinaa muffinssivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 min.

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.