Haettu sivustolta 22.11.2024 Oivaltavat Saksanpähkinämuffinit Oivaltavat Saksanpähkinämuffinit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Terveelliset saksanpähkinät sopivat hyvin muffineihin, ne antavat makua ja rakennetta taikinalle. Saksanpähkinöiden rasvahappokoostumus on hyvä ja niissä on myös kaliumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja muita kivennäisaineita. Jos kaapistasi ei löydy saksanpähkinöitä, kannattaa kokeilla superhelppoja, klassisia muffinssejamme! Ainekset 20 kpl annosta 1 dl rypsiöljyä 1 dl luonnonjogurttia 1 dl hunajaa 3 munaa 50 g appelsiinimarmeladia 2 dl Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja 1 dl Myllyn Paras Kauraleseitä 1 tl kardemummaa (tai vaniljasokeria) 1 tl leivinjauhetta 1 dl murskattuja saksanpähkinöitä (100 g) 100 g kuivattuja marjoja, hedelmäpaloja tai rusinoita Ohje Sekoita kaikki aineet ohjeen järjestyksessä. Jaa taikina muffinivuokiin, esim. silikoni- tai foliovuokiin, täytä ¾ vuoista taikinalla. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. VINKKI: Voit laittaa jokaisen muffinin keskelle saksanpähkinäsydämen ennen paistamista. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Suklaiset Kuppikakut Ruisjauhoilla Kuva Kuppikakut ilman vehnää avokado-suklaamoussella Kuva Rusinasahramimuffinsit Muffinit ja kuppikakut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua