pullomargariinia, laktoositonta voita tai margariinia (100 g)
3
munaa
Koristeluun:
200
g
(appelsiini)tuorejuustoa
1
pkt
tomusokeria (500 g)
koristerakeita
Ohje
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Tomusokerin määrä vaikuttaa kuorrutuksen kovuuteen. Jos pursotat heti, niin käytä koko määrä tomusokeria, mutta jos on aikaa odottaa, niin hieman vähempikin määrä riittää. Pursota kuorrutetta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele heti rakeilla.
VINKKI: Voit korvata ruisjauhot Myllyn Paras Tattarijauhoilla.
Resepti on hyvä ja maukas. :) Kunnolla suklaarouhetta niin kuppikakut ovat todella hyviä, ja kun lisää kuorrutteen sain ainakin vain positiivista palautetta kanssa herkuttelijoilta.