Ainekset 12-18 kpl annosta

tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
3
dl
tuoreita tai pakastettuja mustikoita
2
munaa
1¼-1½
dl
sokeria
1
dl
jogurttia, piimää tai maitoa
¾
dl
juoksevaa margariinia tai öljyä

Ohje

  1. Voitele muffinivuoat tai levitä paperiset vuoat uunipellille. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon varovasti mustikat.

  2. Vatkaa munat ja sokeri sekaisin ja lisää joukkoon neste, rasva ja jauho-mustikkaseos varovasti lusikalla nostellen niin, etteivät mustikat hajoa.

  3. Jaa taikina kahdella lusikalla paperisiin tai voideltuihin muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa 13-15 minuuttia koosta riippuen. Älä kypsennä liian pitkään, etteivät muffinit kuivu. 

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.