Mustikat sopivat hyvin muffineihin. Tässä on ohje helppotekoisille, herkullisille mustikkamuffineille. Tarvitset vain 3 dl mustikoita, kerää ne itse metsästä tai hae torilta!

Saat vaihtelua ohjeeseen vaihtamalla kerman kookoskermaan. Vaihtamalla myös margariinin tai voin laktoosittomaan versioon tulee koko reseptistä laktoositon!

Vaikka ohjeessa on käytetty mustikoita, voit hyvin korvata ne esimerkiksi vadelmilla tai puolukoilla!

Ainekset noin 20 kpl annosta

2
dl
sokeria
2
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
3
dl
mustikoita
1
dl
kermaa tai kookoskermaa
1
dl
pullomargariinia tai laktoositonta voita tai margariinia 100 g
2
kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin.
  2. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.