Muffinit ovat mukavia leivottavia aloittelevalle leipurille.
Lakritsin yhdistäminen muffinitaikinaan on kaikkien lakufanien huippujuttu. Lisää lakritsi ohuina viipaleina tai hakkeena (terävällä veitsellä).
Jos lakritsi jää kiinni veitseen, käytä leikkuulaudalla lakritsien alla vehnäjauhoja.
Pullomargariini on kätevintä. Jos käytät kiinteää rasvaa, sulata ja jäähdytä rasva ensin.
Ainekset noin 20 kpl annosta
Ohje
-
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin.
-
Jaa taikina muffini- tai silikonivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
In reply to Jos käyttää margariinia niin by Anonymous (not verified)
kuulosti niin herkullisilta, että kaippa se on melkein pakko mennä ostamaan sitä tuoremehua.
eli nyt leipomaan!
-minä-