Kesäsesongin suosikki raparperipiirakka on alkukesän odotettu herkku! Raikas raparperi sopii täydellisesti yhteen vaniljakreemin kanssa ja Kauramurotaikinan saat helposti paineltua suoraan pyöreään vuokaan. Myllyn Parhaan omalla Kauramurotaikinalla raparperipiirakka onnistuu varmasti! 

Ainekset noin 8 annosta

1
prk
Valio vaniljakreemi (200 g)
250
g
maitorahkaa
2
rkl
sokeria
kananmuna
4–5
dl
pilkottua raparperia

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan noin tunti ennen leivontaa.
  2. Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle.
  3. Sekoita keskenään vaniljakreemi, maitorahka, sokeri ja kananmuna ja lisää seos pohjan päälle.
  4. Painele pilkotut raparperinpalat lopuksi täytteeseen.
  5. Paista uunissa 175 °C:ssa noin 35-40 minuuttia.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.