Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.
Soveltuu parhaiten
Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Isohkon mannasuurimon raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia.
Ainekset
VEHNÄ.
VETE.
Ravintosisältö
100 g
energia
1483 kJ
energia
350 kcal
rasva
2,0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,4 g
hiilihydraatit
69 g
josta sokereita
0,4 g
ravintokuitu
6,1 g
proteiini
11 g
suola
0,01 g
Pakkauksen nettopaino
1 kg
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.