KARU Pikakaura-Ruishiutaleet valmistetaan hyvälaatuisista kauran ja rukiin jyvistä, jotka puhdistetaan, leikataan, esikypsytetään ja litistetään ohuiksi hiutaleiksi.
Ainekset 2 annosta annosta
1½
dl
kotimaisia marjoja: herukoita, marja-aroniaa, mansikoita, mustikoita tai karpaloita (voi olla pakaste)
Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.
Rakenna annokset laseihin kerroksittain: Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.
VINKKI: Myös Pikakaura + Kuitu -hiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.