Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä uuni 220-asteiseksi. Kaulitse taikina suorakulmioksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tee veitsellä viillot sivuille reilun sentin päähän reunoista, mutta älä paina pohjaan saakka. Painele haarukalla reikiä taikinaan. Esipaista noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Keitä perunat kypsiksi, anna jäähtyä ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä ricotta, vuohenjuusto, paprika ja 1tl suolaa sauvasekoittimella (tai tehosekoittimessa) tasaiseksi massaksi.
Levitä juustomassa sileäksi kerrokseksi taikinan päälle ja asettele päälle viipaloidut perunat yhteen kerrokseen. Penslaa voisulalla ja paista 20-25 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua. Koristele timjamilla ja tarjoa lämpöisenä.
Kommentteja ja keskustelua