Sulata taikinalevy ja kauli se puolet ohuemmaksi. Ota taikinasta isolla (halkaisija 9–10 cm) pyöreällä muotilla tai isolla juomalasilla pyörylöitä. Pistele pyörylät haarukalla ja vuoraa pyörylöillä 7–8 cm leveät alumiini- tai silikoniset leivosmuotit.
Levitä jokaiseen pohjaan 1 rkl tuorejuustoa. Paista 225- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min. Näin saat piiraspohjat.
Valmistele paiston aikana täyte. Ota porkkanasta ohuita lastuja, suikaloi papaija tai mango, pilko sipulivarret, parsakaali ja tomaatit pieniksi paloiksi. Hienonna chili ja osa korianterista. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Lisää kastike täyteainesten joukkoon. Jaa täyte piirasten koloihin. Koristele tuoreilla korianterin lehdillä.
Kommentteja ja keskustelua