Haettu sivustolta 22.11.2024 Mustikkatuorepuuro Mustikkatuorepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 8 h 5 min laktoositon runsaskuituinen kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset 1:lle annosta 2 dl (laktoositonta) piimää 4 rkl Myllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleita 1 rkl Myllyn Paras Kauralese 2 rkl GoGreen auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä Lisäksi: 2 dl mustikoita sokeria Ohje Sekoita kaikki aineet keskenään illalla ja nosta jääkaappiin turpoamaan. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää. Lisää mustikat ennen nauttimista. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva KARU-tuorepuuro Kuva Goji-tattarituorepuuro Kuva Marjainen banaani-vaniljatuorepuuro Tuorepuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua