Myllyn Parhaan valikoimissa on kotimaisia kuviopastoja. Tähän ruokaan on käytetty Pikku simpukkapastaa.

Vegaaninen seitan-pasta on nopea arkiruoka, jonka valmistat helposti. Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi vaikka palsternakkaa tai juuriselleriä. Tarjoa vegaanisen juustoraasteen kanssa.

Ainekset 4:lle annosta

1 ½
l
vettä
1
tl
suolaa
1
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2-3
rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
250
g
seitan-suikaleita
½
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1-2
tl
kuivattua basilikaa
400
g
tomaattimurskaa
2
dl
kaurakermaa
Pinnalle:
basilikaa
vegaanista juustoraastetta

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta. Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili.
  4. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet. Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.
  5. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.Tarjoa simpukkapastan kanssa.
Resepti:
Kati Jaakonen, Hellapoliisi Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.