Haettu sivustolta 22.11.2024
Myllyn Parhaan valikoimissa on kotimaisia kuviopastoja. Tähän ruokaan on käytetty Pikku simpukkapastaa.
Vegaaninen seitan-pasta on nopea arkiruoka, jonka valmistat helposti. Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi vaikka palsternakkaa tai juuriselleriä. Tarjoa vegaanisen juustoraasteen kanssa.
Ainekset 4:lle annosta
1 ½
l
vettä
1
tl
suolaa
1
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2-3
rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
250
g
seitan-suikaleita
½
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1-2
tl
kuivattua basilikaa
400
g
tomaattimurskaa
2
dl
kaurakermaa
Pinnalle:
basilikaa
vegaanista juustoraastetta
Ohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta. Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet. Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja kuumenna. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.Tarjoa simpukkapastan kanssa.
Resepti:
Kati Jaakonen, Hellapoliisi Oy
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua