Valkosuklaa-vadelmakonvehdit ovat makoisa herkku juhlahetkiin! Tarjoa kahvipöydässä tai anna lahjaksi läheisille!

Ainekset 15 kpl annosta

200
g
valkosuklaata temperoituna
Vadelmatäyte:
8
g
pakastekuivattuja vadelmia (Kaskein Marja)

Ohje

  1. Temperoi valkosuklaa: sulata ¾ valkosuklaasta 40 asteiseksi mikrouunissa sykäyksittäin tai lämminvesihauteessa. Siirrä kulho työpöydälle ja sekoita ¼ valkosuklaasta rouhittuna joukkoon. Sekoita. Jäähdytä seos 26–27 asteeseen silloin tällöin sekoitellen. Lämmitä valkosuklaa uudelleen 30 asteeseen.

  2. Annostele pakastekuivatut vadelmat silikoni konvehtimuotteihin ja täytä muotit temperoidulla valkosuklaalla. Jäähdytä.

  3. Irrota konvehdit vuoasta ja nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.