Ainekset n. 6:lle annosta

6
dl
kakku- tai pikkuleipämuruja
2-3
rkl
amarettoa tai 2 tippaa karvasmanteliöljyä + vettä tai kahvia
2
dl
kirsikka- tai vadelmahilloa
5
dl
hapokkaita pakastemarjoja, esim. puolukoita, herukoita
Kastike:
dl
vaahdotettavaa vaniljakastiketta tai kermaa
250
g
mascarpone-juustoa

Ohje

  1. Murskaa pikkuleipiä tai kakkupaloja karkeiksi murusiksi. Kostuta ne amaretolla ja/tai (manteli)kahvilla. Vaahdota vaniljakastike tai kerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. 

  2. Lusikoi aineksia kerroksittain korkeaan maljaan tai lasiin.

VINKKI! Toinen kätevä, laseihin koottava jouluinen jälkiruoka on englantilainen trifle!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.