Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia neliöiksi. Käyttäessäsi paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä voit kaaviloida niitä ⅓ pidemmiksi ensin ja sitten leikata kolmeksi neliöksi. Pistele neliöt haarukalla.
Laita kunkin neliön keskelle kuorittuja valkosipulin kynsiä kokonaisena (3-6 kpl / neliö) ja nokare juustoa. Nosta taikinaneliön kulmat ylös keskelle kostutetuin sormin nyytiksi.
Voitele munalla. Koristele halutessasi seesamin- tai unikonsiemenillä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi. Tarjoile kuumina.
Tykkäsin reseptistä ensisilmäyksellä..Valkosipulia oli hiukan liian paljon, mutta muuten oli hyvää. Tarjosin illan-istujaisissa näitä ja kaikki ihastelivat niitä. Kiitos!!