Ainekset 10-15 kpl annosta

Täyte:
n.200
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
3-6
valkosipulia
Voiteluun:
munaa
Koristeeksi:
seesamin- tai unikonsiemeniä

Ohje

  1. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia neliöiksi. Käyttäessäsi paksumpia torttu- tai voitaikinalevyjä voit kaaviloida niitä ⅓ pidemmiksi ensin ja sitten leikata kolmeksi neliöksi. Pistele neliöt haarukalla.

  2. Laita kunkin neliön keskelle kuorittuja valkosipulin kynsiä kokonaisena (3-6 kpl / neliö) ja nokare juustoa. Nosta taikinaneliön kulmat ylös keskelle kostutetuin sormin nyytiksi.

  3. Voitele munalla. Koristele halutessasi seesamin- tai unikonsiemenillä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi. Tarjoile kuumina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.